Studio Marcel (Antwerpen): partner voor belettering bedrijfswagens, winkelramen & reclameborden

 
 

Studio Marcel in Antwerpen

Studio Marcel is een familiebedrijf in Antwerpen dat graag uw reclame op kwalitatieve wijze voor u ter harte neemt.  Wij zijn van oorsprong reclameschilders, we voorzien voor u zelfklevende teksten, logo's en stickers, zelfs voor letters in bladgoud kan u bij ons terecht!

 

Wilt u bij ons spandoeken laten maken? Geen probleem!
Spandoeken staat zo nodig ook synoniem met ons kwalitatief werk bij Studio Marcel! Wij zijn één van de weinigen in België die onze spandoeken nog zelf beschilderen. Dit garandeert een aanzienlijk langere levensduur. Uw gevel belettering maken wij ook graag tot onze opdracht. Wij zijn leverancier van belettering in heel Antwerpen.

 

U denkt aan nieuwe autoreclame?
Belettering op auto’s en belettering op bestelwagens behoort tevens tot onze vakgebieden. Onze reclamestudio voorzien ook uw buitenreclame: van stoepborden tot zandstraalfolie of klassieke reclame op uw ramen, etalages, vitrines of uitstalramen.

 

Vervolgens behoren ook uithangborden

en panelen tot ons gamma.
Binnen kan u altijd rekenen op onze eigen specialisatie in ambachtelijke decoratieschildering! Onze ervaring in standenbouw maakt tenslotte uw beursstanden tot een succes.

 

Graag meer informatie?
Aarzel niet langer en contacteer Studio Marcel in Antwerpen vandaag nog voor letters en belettering van auto's & winkelramen!